INLOCUIRE PRODUS

Pasul 1: In vederea inlocuirii unui produs este necesar sa ne contactati prin intermediul Whatsapp apasand butonul de mai jos.

Va rugam sa mentionati

 • numarul de comanda
 • numele complet de pe care ati plasat comanda
 • produsul pe care doriti sa il inlocuiti si ce produs doriti sa primiti

Whatsapp (0728178956)
Apasa pentru a deschide cerere de inlocuire produs

Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom expedia un “Colet la schimb” cu produsul de schimb dorit in 2-3 zile lucratoare. Veti avea de achitat doar contravaloarea transportului catre noi (19 lei), iar noi vom suporta costul transportului pentru produsele alese in schimb.

Atentie! Aceasta modalitate este valabila doar in cazul schimburilor. Daca doriti returnarea banilor urmati pasii de retur de mai jos.


RETUR

Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) 

Pasul 2: Descarcati si imprimati formularul de retur PDF care va trebui sa fie tiparit in format fizic inclus in coletul pe care il veti trimite catre noi (obligatoriu) 

Atentie! Ambele formulare sunt obligatorii: este necesar sa inregistrati atat formularul online cat si formularul care va fi inclus in pachet.

Pasul 3: Livrati coletul catre noi apeland la o firma de curierat (nu se accepta colete expediate prin Posta Romana, coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate).

Costul de expeditie catre noi va fi suportat de catre Client in totalitate si va fi achitat la predarea coletului catre curier.

Adresa retur: Str. Intrarea Erou Dumitru Vlasceanu nr 7, Voluntari, Ilfov catre INTISIMO FASHION SRL, Telefon: 0728 178 956

Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.


  IMPORTANT

  • Contravaloarea produselor se va restitui prin contul bancar
  • Se restituie doar contravaloarea produselor, nu si a taxei de curierat
  • Daca comanda dumneavoastra a beneficiat de transport gratuit se va opri din suma returnata si taxa de transport initial
  • Nu se pot returna haine care nu mai au eticheta ori ambalajul original
  • Lenjeria intima, costumele de baie sau produsele care au contact direct cu zonele intime nu se pot returna intrucat revanzarea acestora ar putea pune in pericol sanatatea cumparatorilor
  • Produsele de ingrijire, cosmeticele sau parfumurile desigilate nu se pot returna
  • Daca comanda dumneavoastra a beneficiat de o oferta de tipul 1+1, 2/3 Modele la pret redus sau alte oferte se vor returna toate produsele din cadrul acesteia, cu exceptia schimburilor de produs/marime
  • In cazul in care la comanda ati beneficiat de reduceri/promotii sau transport gratuit, iar comanda este returnata, bonusurile vor fi scazute din valoarea sumei ce trebuie restituita in contul bancar.

  Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur. Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat.

  Citeste mai multe despre retururi in Termeni si conditii, sectiunea RETUR.